Referenssit

Tältä sivulta löydät oppilaiden tarinoita ja kommentteja. Kirjoittajina sekä juniori- että senioriratsastajat. Kiitos kaikille kokemustenne jakamisesta!
"Itse selkävaivaisena luulin, etten voisi rakasta lapsuuden harrastustani enää jatkaa. Kristiinan avulla opin, että ratsastaminen voi oikeasti olla kivaa, kun edetään rauhassa rajoitteet huomioiden. Oikeanlainen hevosystävällinen perusratsastus on ennemminkin tuonut helpotusta selkävaivoihini! Ratsastuksen taidon sisäistäminen on käynyt helpommin, kun perustellaan miksi mitenkin toimitaan. Opetus on ollut kokonaisvaltaista, jossa on edetty rentous ja hyvä mieli edellä ilman pakonomaista fiilistä. Kuin vahingossa olen myös edennyt ratsastajana huimaa vauhtia.

-Aikuisena uudelleen selässä"
"Useamman vuoden itsekseni ratsastelun jälkeen halusin apua oman istuntani kehittämiseen. Olin katsellut Kristiinan pitämiä tunteja useasti kun työskentelimme samalla tallilla ja pidin hänen opetusmenetelmistään sekä hevosenkäsittelytaidoista. Opin valtavasti ja innostuin jokaisesta pienestä hetkestä kun huomasin hevosen liikkuvan paremmin kun istuin oikein. Kristiina liikkuu ratsukon mukana ja näyttää tarvittaessa kädestä pitäen ratsastajalle oikeaa asentoa mikä on itselleni oppimisen kannalta tehokkaampaa kuin kuunnella toisella korvalla mitä opettaja kentän toiselta puolelta huutaa. Olen tyytyväinen ja voin suositella kaikille Kristiinan palveluja :)

- Mari Jonasson""Yksilöllistä, osaavaa opetusta, joka avasi aivan uudenlaisen ratsastuksen maailman tehden harrastamisesta entistä turvallisempaa ja nautinnollisempaa. Sinun tunneilla olen kehittynyt ratsastajana eniten.

Milja Korpela"
"Kristiina koulutti nuorta connemaraani Niiloa ja vastasi tämän hoidosta asuessani ulkomailla 1,5 vuotta. Olen huomannut että niinkin lyhyessä ajassa Niilo oli kehittynyt aivan valtavasti. Saatuani Niilon takaisin hän oli kasvanut fyysisesti ja henkisesti. Heikkouksia kuten toisen suunnan kankeutta, toisen suunnan laukan nostoja, pohkeen väistöjä ja taipuvuutta sekä muotoa oli saatu parannettua paljon. Olen erittäin tyytyväinen että Niilon koulutusta jatkettiin urakalla ja, että kehitys on niin suuri. Kehitys oli suurempi kuin oletin sen olevan ja olen kiitollinen Kristiinalle hänen työnsä tuloksesta sekä huolenpidosta.

- Ellimaija Kauhanen"

"Kristiina-ope!

Minä ja Jepa, ja toisinaan minä ja Daisy. Meillä on kuusi jalkaa, kaksi kättä ja kaksi päätä - yhtälö joka pitäisi saada liikkumaan yhteisen tavoitteen mukaisesti yksissä tuumin. Tämän tavoitteen ja yhteistyön ( omien Jepa-suokki ja Daisy-shettis ) on mahdollistanut Kristiina-ope, jonka kanssa meillä on tiivis ratsastukseen ja hevostaitoihin liittyvä suhde.

Kristiina osaa opettaa vastuullisesti ja turvallisesti. Hänellä on kyky neuvoa ratsastajaa johdonmukaisesti. Paljon on koettu todellisia onnistumisen tunteita, kun annettu tehtävä on onnistunut yhteistyössä niin, että minulla ja hepalla on rauhallinen ja levollinen olo. Kristiina jaksaa aina kannustaa ja osaa sopivassa kohtaa työntää eteenpäin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Suosittelemme Kristiinan ratsastustunteja kaikille ratsastuksesta ja hevostaitojen oppimisesta kiinnostuneille.

- Kiti, Jepa ja Daisy-"


Kiti & Jepa, syksy 2017


Haluatko jättää referenssin? Voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen   kristiina.suoranta@gmail.com

Tarinat ja kommentit ovat erittäin tervetulleita, olitpa sitten ollut opetuksessani kerran, vuosia tai ihan mitä vaan siltä väliltä. Referenssit julkaistaan haluamasi mukaan joko nimelläsi tai nimimerkillä/anonyyminä (muista mainita tämä s-postissa). Sähköpostiin voit laittaa myös kehitysehdotuksia, otan mielelläni niitä vastaan!


Kommentit

Suositut tekstit