Esittely

 

Tervetuloa blogiini!
Olen Kristiina Suoranta, 43-vuotias hevosalan ammattilainen ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Kiinnostukseni kohteena ovat ihmisen ja hevosen tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) toiminta ja toimintaan liittyvien ongelmien ratkaisu. Konseptini on syntynyt palavasta halusta tietää enemmän, eikä tyytyä yleispäteviin neuvoihin. Se on syntynyt myös halusta nähdä ja ymmärtää asioita paremmin  sekä hyödyntää oppimaani auttaakseni muitakin oivaltamaan ne samat asiat, jotka mullistivat oman maailmani.

Kipinä luoda uudenlainen konsepti sai alkunsa, kun pyrin löytämään ratkaisuja liittyen omaan kehonkäyttöön ratsain. Vei yllättävän kauan, ennen kuin sain vastauksia kysymyksiini. Omasta mielestäni kysymykseni koskivat perusasioita kehonkäyttöön liittyen, joten hämmästyin miksi jouduin etsimään vastauksia niin pitkään. Saatuani apua omiin pulmiini syttyi halu jakaa tietoa eteenpäin. Niinpä keräilin lisää tietoa ja kouluttauduin. Ajan kanssa sitten huomasin, kuinka opettaminen olikin vienyt sydämeni aivan tyystin.

Tämän blogin sisällön tarkoituksena on kertoa palveluistani, joihin kuuluvat istuntapainotteinen ratsastuksen opetus ja kalevalainen jäsenkorjaus. Täältä löydät myös tietoa omasta historiastani sekä koulutuksistani ja ajatuksiani liittyen mm. opettamiseen, oppimiseen ja kehonkäytön vaikutuksesta terveyteen.

Tuoreimmat kuulumiset löydät Facebook-sivuiltani, joita pyrin päivittämään viikottain. Fb- sivuilleni pääset täältä

Kommentit

Suositut tekstit