Yhteistyökumppanit


PALAJAN RATSUTILA

Meillä opitaan ratsastusta ja hevosmiestaitoja tehokkailla pienryhmätunneilla, pienen maalaistallin tunnelmassa. Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulumme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oriveden Pappilankankaalla, lähellä Oriveden asemaa ja vain 5 min. automatkan päässä Oriveden keskustasta.
Tutustu Pajalan ratsutilaan osoitteessa:
 
Pajalan Ratsutila - Virpi & Topi
 

KORTELAHDEN TILA

Tallimme sijaitsee Orivedellä Toritunkylässä. Tallillamme on pienimuotoista ratsastustoimintaa pääasiassa suomenhevosilla sekä tallipaikkoja vuokralle. Tilallamme asustaa myös lampaita ja alpakoita. Myynnissä on luomukaurahiutaleita sekä -kaurahelmeä.
Tutustu Kortelahden tilaan osoitteessa:
 
Kortelahden tilalla hevoset tarhaavat yhdessä suuressa laumassa isoilla laitumilla.
 
 

KUNTOKESKUS KUNTOKUUME

Hyvinvointia, terveyttä & hikoilua ammattilaisten ohjauksessa Orivedellä!
Ryhmäliikuntapalvelut, kuntosaliharjoittelu, personal training, hierontapalvelut, painonpudotusryhmät sekä vitamiinien ja lisäravinteiden yms. hyvinvointituotteiden myynti. Asiantuntevaa palvelua, jonka avulla pääset tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti.
Tutustu Kuntokuumeeseen osoitteessa:
 
 
 

 

HEVOSHIEROJA ANNE

Hevosen/ponin hierontaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi - terveyteen, ikään tai käyttöön katsomatta hyödyntäen TENS&EMS- laitetta. Orivesi - Mänttä-Vilppula - Keuruu - Ruovesi alueilla.
Tutustu Annen palveluihin osoitteessa:
 
 
 

TANSSIVA LANKA

Tanssiva Lanka on syntynyt palavasta intohimosta langan taivuttamiseen kuvioiksi ja käsitöihin yleensä, sekä konekirjonnan harrastajien tarpeesta. Tarjoamalla erittäin kattavan värivalikoiman lankoja ja tarvikkeita sekä laadukkaita konekirjontakuvioita toivon antavani asiakkailleni mahdollisuuden toteuttaa konekirjonta- ja ompeluharrastuksiaan iloisella mielellä ja onnistumisen riemulla.
Kirjontakuvioita digitoidessani pyrin erityisesti välttämään tarpeettomat lankavärin vaihdot sekä turhat hyppytikit. Hyvän kirjontakuvion viimeistelytarve on vähäinen. Kirjontakuvioiden korkea tekninen laatu on Tanssivan Langan kunnia-asia!
Tutustu Tanssivaan Lankaan osoitteessa:
 
Kehohuoltamon vaatteiden brodeeraukset ovat Tanssivan Langan laadukasta käsialaa.
 
 
 

Kommentit

Suositut tekstit